benieuwd naar de voordelen van barrisol?

Barrisol

Barrisol is een wereldleider in spanplafonds. Het merk staat bekend om zijn unieke en gepatenteerde bevestigingssysteem. Bosma Plafonds & Wanden is geselecteerd door Barrisol om de producten te mogen leveren en monteren. Bosma Plafonds & Wanden biedt de spanplafonds van Barrisol dan ook graag aan! Het zijn plafonds van geweldige kwaliteit en hebben ontzettend veel functionaliteiten. hierdoor kunt de meest unieke en creatieve plafonds creëren. 

Maak hier een afspraak

 

Barrisol spanplafonds

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond wordt vaak omschreven als een vals plafond. De naam "vals plafond" komt voort uit het feit dat het plafond eigenlijk doek is. Het doek wordt vlak onder het huidige plafond gespannen waardoor het huidige plafond onzichtbaar wordt. Het grootste voordeel van het spanplafond is dat deze snel geplaatst kan worden. Dit komt omdat er geen dragende constructie nodig is om het spanplafond te installeren. Het kunststoffen doek wordt vlak langs uw huidige plafond geplaatst en het huidige plafond kan dus gewoon blijven zitten.

Barrisol plafond

De Barrisol plafonds die je bij Bosma Plafonds & Wanden kunt krijgen zijn allen spanplafonds. Barrisol heeft besloten zich te focussen op deze niche binnen de plafondmarkt en beschikt dan ook over uiterst kwalitatieve spanplafonds. Het systeem waarmee het spanplafond wordt bevestigd is gepatenteerd door Barrisol en hierdoor uniek! Er is geen enkele andere onderneming die zulke plafonds kan en mag produceren. De Barrisol plafonds zijn daarnaast uniek omdat ze ontzettend veel mogelijkheden bieden. Het kunststoffen doek kan in 230 verschillende kleuren worden geleverd en daarnaast in 15 verschillende uitvoeringen. Zo kunt u altijd de juiste kleur en soort spanplafond voor uw onderneming vinden. Het kunststoffen karakter van de spanplafonds zorgt er daarnaast voor dat de plafonds geen vocht of condensatie doorlaten. Daarnaast de productiewijze van de spanplafonds er ook nog eens voor dat ze volledig brandvrij zijn.

Barrisol plafond kopen bij Bosma Plafonds & Wanden

Indien u kiest voor een Barrisol plafond, dan maakt u in ieder geval een goede keuze. U kunt het Barrisol plafond kopen bij Bosma Plafonds & Wanden. Wij vertrouwen volledig in deze producten en kunnen u daarom met een gerust 10 jaar garantie geven. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen wat betreft Barrisol plafonds kopen bij Bosma Plafonds & Wanden. We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u daarnaast graag in de zoektocht naar het perfecte plafond. Als u al volledig overtuigd bent van de aanschaf van de Barrisol plafonds, dan kunt u hieronder een afspraak maken.

Maak hier een afspraak

 

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Barrisol plafond Bosma
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden