Advies nodig voor het juiste systeemplafond?

Systeemplafond kopen bij Bosma Plafonds & Wanden

Bij Bosma Plafonds & Wanden wordt uitsluitend met de bekende A-merken gewerkt zodat de klant verzekerd is van duurzame en hoge kwaliteit systeemplafonds. Systeemplafonds bieden als voordeel dat leidingen, elektra e.d. makkelijk weggewerkt kunnen worden en toch functioneel blijven. Bovendien kunt u met systeemplafonds het akoestisch klimaat positief beïnvloeden.

Maak direct een afspraak met een adviseur>>

Verschillende soorten randafwerkingen

De randafwerking is een belangrijk element van ieder systeemplafond en kan heel bepalend zijn voor het uiteindelijke product. Een nette afwerking zorgt voor een goede uitstraling en het systeemplafond kan er gelijk heel anders uitzien. Het gebruik van een goede randafwerking kan de ruimte er veel professioneler uit laten zien.

Systeemplafonds zijn leverbaar met verschillende soorten afwerkingsvormen, om ieder systeemplafond naar wens te kunnen maken. Wij bieden meerdere opties zodat de vrije keuze heeft in hoe het plafond wordt afgewerkt. U kun kiezen uit inleg, doorzak, half verdekte, of verdekte randafwerkingen. Dit bepaalt hoe diep de randafwerkingen worden gelegd en hoe zichtbaar ze zijn. Als het plafond meer doorzakt steekt het net wat verder door, wat een vriendelijke uitstraling geeft. Een verdekte afwerkingsvorm is strakker en wordt ook vaak in commerciële ruimtes gebruikt. 

Inleg plafond Doorzak plafondHalf verdekt plafondVerdekt plafond

Welke soorten systeemplafonds hebben wij?

Bosma Plafonds & Wanden heeft een ruime keuze aan systeemplafonds. Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste merken:

Wat zijn de kosten van een systeemplafond?

Er zijn heel veel factoren die de uiteindelijke prijs van een systeemplafond bepalen. Ten eerste is de totale oppervlakte belangrijk, gezien dat bepaald hoeveel materiaal er nodig is. Uiteraard is het type plafondplaten die u kiest ook van invloed op de prijs. Andere elementen zoals de afwerking, de hoogte van het plafond, het aantal losse ruimtes en de functies spelen ook mee. De totaalprijs van het systeemplafond kunnen we pas berekenen als al uw wensen en eisen wat betreft het systeemplafond bekend zijn.

Akoestiek verbeteren met een systeemplafond

Naast een goede uitstraling heeft een systeemplafond ook een aantal functies, waaronder het akoestisch verbeteren van een ruimte. Geluidsoverlast kan een groot probleem zijn. Een goed systeemplafond kan deze geluidsoverlast sterk verminderen. Zo hebben verschillende soorten plafondplaten geluidsabsorberende en geluidsisolaterende mogelijkheden. Afhankelijk van de ruimte, kunnen er verschillende soorten materialen de ruimte akoestisch verbeteren, wat veel geluidsoverlast en frustraties kan voorkomen. Als u in uw onderneming dus last heeft van geluidsoverlast is het verstandig om een systeemplafond bij Bosma Plafonds & Wanden te bestellen!

Systeemplafonds Bosma Plafonds & Wanden

Welke systeemplafondplaten kiezen?

Het kiezen van het juiste systeemplafond voor uw ruimte is moeilijk. Daarom werken wij met u samen om te bepalen welke systeemplafondplaten geschikt zijn voor de samenstelling van uw systeemplafond. Samen zullen we kijken naar de beste oplossing voor uw situatie. Bij Bosma Plafonds denken we niet alleen aan het materiaal van de systeemplafondplaten, maar ook aan de randafwerking en andere functies, zoals het verbeteren van de akoestiek. Zo komen we samen tot de perfecte oplossing voor uw onderneming.

Dé leverancier van systeemplafonds van Noord-Nederland

Bij Bosma kunt u terecht voor montage en plaatsing van systeemplafonds in heel Noord-Nederland. Met onze vestiging in Drachten, komen wij naar heel Noord-Nederland om de beste systeemplafond oplossing aan te bieden. Van ons krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies op locatie én profiteert u van de expertise van meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van (akoestische)plafonds en wanden. Een systeemplafond kopen? Maak nu nog een vrijblijvende afspraak!

Maak nu een afspraak en wij zijn bijna onderweg

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

MAAK EEN AFSPRAAK

Bosma Plafonds & Wanden
Systeemplafonds
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden