Advies nodig voor het juiste systeemplafond?

Systeemplafond kopen bij Bosma Plafonds & Wanden

Hoge kwaliteit systeemplafond in Noord-Nederland

Bij Bosma Plafonds & Wanden werken we uitsluitend met de bekende A-merken, zodat de klant verzekerd is van duurzame en  hoge kwaliteit systeemplafonds. Systeemplafonds bieden als voordeel dat leidingen, elektra e.d. makkelijk weggewerkt kunnen worden en toch blijven. Bovendien kunt u met systeemplafonds het akoestisch klimaat positief beïnvloeden.

Maak direct een afspraak met een adviseur>>

Verschillende soorten randafwerkingen

De randafwerking is een belangrijk element van ieder plafond en kan heel bepalend zijn voor het uiteindelijke product. Een nette afwerking zorgt voor een goede uitstraling en het plafond kan er gelijk heel anders uitzien. Het gebruik van een goede randafwerking kan de ruimte er veel professioneler uit laten zien.

Systeemplafonds zijn leverbaar met verschillende soorten afwerkingsvormen, om ieder plafond naar wens te kunnen maken. Wij bieden meerder opties, zodat de vrije keuze heeft in hoe het plafond wordt afgewerkt. U kun kiezen uit inleg, doorzak, half verdekte, of verdekte randafwerkingen. Dit bepaald hoe diep de randafwerkingen worden gelegd en hoe zichtbaar ze zijn. Als het plafond meer doorzakt, steekt het net wat verder door, wat een vriendelijke uitstraling geeft. Een verdekte afwerkingsvorm is strakker en wordt ook vaak in commerciële ruimtes gebruikt. 

Inleg plafond Doorzak plafondHalf verdekt plafondVerdekt plafond  

Welke soorten systeemplafonds hebben wij?

Bosma Plafonds & Wanden heeft een ruime keuze aan systeemplafonds. Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste merken:

Wat zijn de kosten van een systeemplafond?

Er zijn heel veel factoren die de uiteindelijke prijs van een systeem plafond bepalen. Ten eerste is de totale oppervlakte belangrijk, gezien dat bepaalt hoeveel materiaal er nodig is. Uiteraard is het type plafondplaten die u kiest ook van invloed op de prijs. Andere elementen zoals de afwerking, de hoogte van het plafond, het aantal losse ruimtes en de functies spelen ook mee. De totale systeemplafond prijs kunnen we pas berekenen als alle onderdelen van het systeemplafond dat u wilt bekend zijn.

Akoestiek verbeteren met een systeemplafond

Naast een goede uitstraling heeft een systeemplafond ook een aantal functies, waaronder het akoestisch verbeteren van een ruimte. Geluidsoverlast kan een groot probleem zijn, een goed systeemplafond kan het verminderen. Zo hebben verschillende soorten plafondplaten geluidsabsorptie en geluidsisolatie mogelijkheden. Afhankelijk van de ruimte, kunnen bepaalde soorten materialen de ruimte akoestisch verbeteren, wat veel geluidsoverlast en frustraties kan voorkomen.

Systeemplafonds Bosma Plafonds & Wanden

Welke systeemplafondplaten kiezen?

Het kiezen van het juiste systeemplafond voor uw ruimte is moeilijk.  Daarom werken wij met u samen om te bepalen welke systeemplafondplaten geschikt zijn voor de samenstelling van uw ideale systeemplafond. Samen zullen we kijken naar de beste oplossing voor u. Bij Bosma Plafonds denken we niet alleen aan het materiaal van de systeemplafondplaten, maar ook aan de randafwerking en andere functies,  zoals het verbeteren van de akoestiek.

Dé Systeemplafond leverancier van Noord-Nederland

Bij Bosma kunt u terecht voor montage en plaatsing van systeemplafonds in heel Noord-Nederland.  Met onze vestiging in Drachten, komen wij naar heel Noord-Nederland om de beste systeemplafond oplossing aan te bieden. Van ons krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies op locatie én profiteert u van de expertise van meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van (akoestische)plafonds en wanden. Een systeemplafond kopen? Maak nu nog een vrijblijvende afspraak!

Maak nu een afspraak en wij zijn bijna onderweg

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact                          

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  radilux

V.C.A. BosmaFSC keurmerkN.O.A. Bosma 

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Sitemap

Bosma Plafonds & Wanden
Systeemplafonds
m layer copy
Bosma Plafonds & Wanden