er zijn veel opties mogelijk met armstrong plafonds

Armstrong systeemplafonds, een veelzijdige oplossing

Armstrong biedt voor elk systeemplafond een oplossing, in alle ruimtes, met 10 jaar garantie

Armstrong heeft een aantal specifieke plafondpanelen ontwikkeld om tegemoet te komen aan eisen die tegenwoordig aan een plafond gesteld worden: akoestiek, hygiëne, vochtbestendigheid, stootbestendigheid, duurzaamheid of brandwerendheid. In al deze aspecten is Armstrong een echte uitblinker.

Armstrong legt de nadruk op innovatie met de systeemplafonds die ze ontwikkelen. Zo blijven ze met nieuwe, betere systeemplafonds komen voor allerlei soorten klanten, van particulieren tot restaurants, en ziekhuizen tot scholen. Met het brede assortiment aan verschillende soorten systeemplafonds is er voor iedere ruimte wel een geschikt Armstrong plafond.

Carrousel armstrongCarrousel armstrongCarrousel armstrongCarrousel armstrong

Leverbaar in de sfeer van iedere ruimte, met veel kleur en design opties

Met de vele dessins en randafwerkingen (inleg, doorzak, verdekt, enz.) heeft Armstrong gepaste oplossingen voor ieder soort plafond. Bovendien geeft Armstrong 10 jaar garantie op de Prima en 95RV producten.

Met de toevoeging van de nieuwe OP en de DB serie is een generatie producten ontstaan met nog betere prestaties op gebied van geluidsabsorptie en overlangs geluidsisolatie. Maak een afspraak voor een advies op maat.

Voordelen van Armstrong Systeemplafonds:

Armstrong systeemplafonds zijn te herkennen aan de goede kwaliteit en een aantal sterken eigenschappen. De grootste voordelen van een Armstrong systeemplafond zijn als volgt;

Bekijk de website van de fabrikant

Kosten van een Armstrong (systeem)plafond

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Armstrong systeemplafond? De prijs is een belangrijke factor bij het kiezen van een systeemplafond. Gezien ieder plafond en iedere ruimte anders is, is er geen standaard prijs. De totale kosten van een Armstrong systeem plafond worden beïnvloed door een aantal factoren. Zo zijn onder andere de grote van de ruimte, de keuze van materiaal, en de afwerking een aantal elementen die de eindprijs zullen bepalen. Onze experts kijken samen met u naar wat u nodig heeft om het juiste systeemplafond voor u te kiezen.

Dé Armstrong dealer en monteur van Noord-Nederland | Het Armstrong plafond voor u

Bosma Plafonds is dé partner voor de montage en plaatsing van Armstrong Systeemplafonds in de regio Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Van ons krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies op locatie én profiteert u van de expertise van meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van (akoestische)plafonds en wanden. Maak nu nog een vrijblijvende afspraak!

Maak nu een vrijblijvende afspraak

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Systeemplafonds Armstrong
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden