er zijn veel opties mogelijk met armstrong plafonds

Armstrong systeemplafonds, een veelzijdige oplossing.

Armstrong biedt voor elk systeemplafond een oplossing, in alle ruimtes, met 10 jaar garantie

Armstrong heeft een aantal specifieke plafondpanelen ontwikkeld om tegemoet te komen aan eisen die tegenwoordig aan een plafond gesteld worden: akoestiek, hygiëne, vochtbestendigheid, stootbestendigheid, duurzaamheid of brandwerendheid. In al deze aspecten is Armstrong een echte uitblinker.

Armstrong legt de nadruk op innovatie met de systeemplafonds die ze ontwikkelen. Zo blijven ze met nieuwe, betere systeemplafonds komen voor allerlei soorten klanten, van particulieren tot restaurants, en ziekhuizen tot scholen. Met het brede assortiment aan verschillende soorten systeemplafonds is er voor iedere ruimte wel een geschikt Armstrong plafond.

  • Armstrong 10 jaar garantie
    Armstrong Systeemplafonds Hygiënisch
    Armstrong Systeemplafonds Vochtbestendig
    Armstrong systeemplafond

Leverbaar in de sfeer van iedere ruimte, met veel kleur en design opties

Met de vele dessins en randafwerkingen (inleg, doorzak, verdekt, enz.) heeft Armstrong gepaste oplossingen voor ieder soort plafond. Bovendien geeft Armstrong 10 jaar garantie op de Prima en 95RV producten.

Met de toevoeging van de nieuwe  OP en de DB serie is een generatie producten ontstaan met nog betere  prestaties op gebied van geluidsabsorptie en overlangs geluidsisolatie. Maak een afspraak voor een advies op maat

Voordelen van Armstrong Systeemplafonds:

Armstrong systeemplafonds zijn te herkennen aan de goede kwaliteit en een aantal sterken eigenschappen. De grootste voordelen van een Armstrong systeemplafond zijn als volgt;

Bekijk de website van de fabrikant

Kosten van een Armstrong (Systeem)plafond

bent u geïnteresseerd in het kopen van een Armstrong systeemplafond? De prijs van een is een belangrijke factor bij het kiezen van een systeemplafond. Gezien ieder plafond en iedere ruimte anders is, is er geen standaard prijs. De totale kosten van een Armstrong systeem plafond worden beïnvloed door een aantal factoren. Zo zijn onder andere de grote van de ruimte, de keuze van materiaal, en de afwerking een aantal elementen die de eindprijs zullen bepalen. Onze experts kijken samen met u naar wat u nodig heeft om het juiste systeemplafond voor u te kiezen.

Dé Armstrong dealer en monteur van Noord-Nederland | Het Armstrong plafond voor u

Bosma Plafonds is dé partner voor de montage en plaatsing van Armstrong Systeemplafonds in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Van ons krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies op locatie én profiteert u van de expertise van meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van (akoestische)plafonds en wanden.  Maak nu nog een vrijblijvende afspraak!

Maak nu een vrijblijvende afspraak

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres                        

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap                    

Home
Plafonds
Vaste plafonds
Luxe plafonds
Spanplafonds
Akoestische plafonds  
Wanden
Gipswanden
Systeemwanden
Glazen wanden
Referenties
Over ons
Ons team
Contact

Openingstijden                

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak


 

Contact                          

 

 Copyright 2018 Bosma Plafonds & Wanden Plafonds  radilux

V.C.A. BosmaFSC keurmerkN.O.A. Bosma 

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Sitemap

Bosma Plafonds & Wanden
Systeemplafonds Armstrong
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden