Systeemplafonds kopen bij Bosma plafonds & Wanden in Noord-Nederland 

Lees hier de 4 voordelen van een metal stud wand! 

Metal stud wanden en scheidingswanden zijn opgebouwd uit een stevige kern van metaal met gipskartonplaten en isolatiemateriaal. Deze wanden zijn geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik. Aan dit materiaal zitten vele voordelen. Lees hier de 4 voordelen van de metal stud wand. 

Snelle montage, weinig mankracht 

Het eerste voordeel van de metal stud wand is dat hij snel te monteren is. Door zijn lage gewicht is er niet veel mankracht nodig om van dit materiaal een wand te maken. Het materiaal is dan ook zo makkelijk in gebruik dat de wand met een blikschaar op maat gemaakt kan worden. Uiteindelijk kan deze klus dus snel en met weinig mankracht uitgevoerd worden. 

Veiligheid in geval van nood, safety first 

Er is niets zo belangrijk als brandveiligheid. Daarom is het grote voordeel van de metal stud wand dat deze erg brandwerend is.  De duur van de brandwerendheid in geval van vuur is afhankelijk van het aantal platen en van de soort beplating. Een muur met meerdere platen kan wel 120 minuten het vuur tegenhouden. Zo is er genoeg tijd om iedereen uit het gebouw te krijgen in geval van nood. 

Alle vormen en kleuren zijn mogelijk, zo maak jij de kamer hoe jij het wilt 

Er kan creatief om worden gegaan met de metal stud wand. Zo is de wand in staat in alle vormen geleverd te worden. De metal stud wand mag alleen niet gebruikt worden als dragende constructie. Ook kan op de wand behangt, geverfd of geplamuurd worden. Er is dus veel mogelijk betreft het uiterlijk van de metal stud wand. 

Geen geluidsoverlast van de buren 

Maak je een scheiding tussen meerdere ruimtes, dan is het fijn niet te veel geluid te horen van de andere kant. Ook daar is de metal stud wand ideaal voor. De geluidsdichtheid is afhankelijk van het aantal platen dat gebruikt wordt bij de bouw van de muur. Met 3 platen houdt de metal stud wand maar liefst 63 dB tegen. Zo kun je ongestoord je werk doen. 

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Bosma Plafonds & Wanden
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden