Systeemplafonds kopen bij Bosma plafonds & Wanden in Noord-Nederland 

Rockfon Krios

Rockfon Krios is een klassieke, elegante optie voor uw systeemplafond. Net als de overige plafondsystemen van Rockfon, is de Rockfon Krios een betrouwbaar plafond wat doet waar het voor bedoeld is. Rockfon Krios plafondplaten zijn brandwerend en heel geluiddempend en daardoor uitermate geschikt voor ieder kantoorpand. De systeemplafondplaten zijn gemaakt van steenwol en hebben hierdoor een mooie uitstraling. Bosma plafonds en wanden is erg blij om u Rockfon Krios systeemplafondplaten aan te kunnen bieden. Dit zijn een van de meest veelzijdige en goede systeemplafondplaten die momenteel te verkrijgen zijn. Naast de Rockfon Krios, hebben we ook Rockfon Eclips, Color all, Fibran en Pallas in ons assortiment!

Voordelen Rockfon Krios

De Rockfon Krios systeemplafonds brengen vele voordelen met zich mee. Hierdoor zijn de Rockfon Krios plafonds ook enorm populair geworden door de jaren heen. De systeemplafondplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en dieptes en daarom kunt u deze platen altijd in uw plafond plaatsen. Naast de vele mogelijkheden qua afmetingen van de Rockfon Krios systeemplafondplaten, bieden de platen ook vele voordelen op andere gebieden. De plafondplaten zijn gemaakt van steenwol en hebben hierdoor isolerende brandwerende eigenschappen. Een veilige en geld besparende optie dus! Door de productiewijze van de Rockfon Krios plafondplaten zijn ze ook heel gemakkelijk schoon te maken. Met een stofzuiger verwijdert u gemakkelijk stof uit de Rockfon Krios platen.

Rockfon Krios plafondplaten kopen bij Bosma plafonds en wanden

Omdat geen situatie gelijk is, willen we u graag begeleiden in de keuze wat betreft het plafond in uw onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met Bosma plafonds en wanden door het contactformulier in te vullen. Wij zullen samen met u de beste oplossing voor uw plafond zoeken. Rockfon Krios plafondplaten zijn in bijna alle gevallen een goede keuze, maar het kan natuurlijk voorkomen dat in uw onderneming een ander plafond logischer werkt. Als u weet dat u Rockfon Krios plafondplaten wilt kopen, kunt u dat het beste doen bij Bosma plafonds en wanden. Bosma plafonds en wanden is een erkende verkoper en partner van Rockfon!

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Bosma Plafonds & Wanden
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden