Rockfon systeemplafonds

Rockfon  systeemplafonds: mooi en geluiddempend

Rockfon systeemplafonds bieden de juiste akoestische oplossing

Rockfon plafondpanelen hebben uitstekende akoestische eigenschappen (dat wil zeggen, geluidsabsorberende en geluidsisolerende). Door deze eigenschappen wordt zowel het werk- en leefklimaat als de intermenselijke communicatie aanzienlijk verbeterd.

De plafondpanelen van Rockfon zijn vormvast, vochtongevoelig (RH-95), hygiënisch en worden standaard in vele kleuren en dessins geleverd. Door de toepassing van ontbrandbaar steenwol dragen de panelen bij aan een hoge brandveiligheid. Rockfon plafondpanelen zijn ook milieuvriendelijk, het productie proces van de plafondplaten is duurzaam. De producten worden ook van 100% recyclebaar materiaal gemaakt. 

  • Rockfon Systeemplafonds Vormvast
    Rockfon Systeemplafonds Brandveilig
    Rockfon Systeemplafonds
    Rockfon Systeemplafonds Bosma Plafonds

Rockfon biedt voor zowel grote als kleine ruimtes plafonds in alle dessins

Rockfon maakt kwalitatief hoogwaardige systeemplafonds voor iedere soort ruimte. Ze weten dat verschillende ruimtes hun eigen eisen en hebben, daarom hebben ze een heel breed assortiment aan producten ontwikkeld. Rockfon heeft ook een groot aantal kleuropties, zodat iedereen ruime keuze aan designs heeft. Zo bieden ze oplossingen voor iedereen, ongeachte de grootte van het plafond. Rockfon heeft onder andere plafonds voor kantoren, vergaderruimtes, restaurantkeukens, recepties, klaslokalen, kleedkamers en zwembaden.

Vraag meer informatie aan

De Rockfon producten van Bosma

Om iedereen een juiste systeemplafond te kunnen aanbieden, heeft Rockfon meerdere soorten oplossingen ontwikkelt. Wij werken met aantal van de populairste plafondplaten, die we hier voor u op een rijtje hebben gezet:

De voordelen van Rockfon Systeemplafonds

kosten van een Rockfon Systeemplafond

Wilt u een Rockfon Systeemplafond kopen? Dan is de prijs ook een belangrijke overweging. Er is geen standaard prijs, gezien ieder plafond anders is. De totale kosten van  Rockfon systeemplafond zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk onder andere aan elementen zoals de grootte van de ruimte, het aantal ruimtes, het materiaal en de afwerking. Met onze experts bekijken wij wat de beste optie voor uw ruimte is en wat uw wensen voor het systeemplafond zijn.

Onze projecten met Rockfon Plafonds

Wij werken al jaren met Rockfon en hebben een groot aantal Rockfon systeemplafonds geïnstalleerd. Wilt u meer informatie opdoen over ons werk met Rockfon plafonds, of inspiratie opdoen? Bekijk onze projecten. Wij hebben in opdracht van Dokterzorg Heerenveen een prachtig Rockfon systeemplafond van totaal 800m2 geïnstalleerd. Bij Bijlsma Heftechniek in Joure hebben wij de akoestiek en geluidsdemping van dit pand verbeterd. Er is nu veel minder geluidsoverlast dankzij de Rockfon systeemplaten. In opdracht van Holwerda beheer in drachten hebben wij een aantal grote ruimtes van Rockfon systeemplafonds voorzien. In dit pand met veel telefoon verkeer is de akoestiek sterk verbeterd dankzij een Rockfon plafond.

Dé Rockfon dealer van Noord-Nederland

Bosma Plafonds is dé partner voor de montage en plaatsing van Rockfon Systeemplafonds in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Met ons hoofdkantoor in Drachten voorzien wij heel Noord-Nederland van de beste Rockfon systeemplafonds. Van ons krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies op locatie én profiteert u van de expertise van meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van (akoestische)plafonds en wanden.  Maak nu nog een vrijblijvende afspraak!

Vrijblijvende afspraak maken

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres                        

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap                    

Home
Plafonds
Vaste plafonds
Luxe plafonds
Spanplafonds
Akoestische plafonds  
Wanden
Gipswanden
Systeemwanden
Glazen wanden
Referenties
Over ons
Ons team
Contact

Openingstijden                

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak


 

Contact                          

 

 Copyright 2018 Bosma Plafonds & Wanden Plafonds  radilux

V.C.A. BosmaFSC keurmerkN.O.A. Bosma 

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Systeemplafonds Rockfon
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden