Systeemplafonds kopen bij Bosma plafonds & Wanden in Noord-Nederland 

Rockfon Eclipse plafondeiland  

De Rockfon Eclips plafondeilanden zijn geschikt voor ruimtes waar een systeemplafond niet mogelijk is. De plafondeilanden zijn kaderloze akoestische plafondplaten. Het is een strakke en minimalistische oplossing voor uw plafond, die de ruimte een moderne look kan geven. Deze plafondpanelen zijn panelen die zowel vierkant als in een recht hoek verkrijgbaar zijn. Dit type plafond heeft een zwevend effect, omdat het lijkt alsof de plafondpanelen zweven. Deze plafondoplossing wordt ook gebruikt als aanvulling op een al bestaand plafond. Een akoestisch plafond bestaat uit geluidsabsorberende platen, met als doel de nagalmtijd te verlagen en de ideale akoestiek in de ruimte te creëren.  

De productvoordelen van Rockfon Eclips plafondeilanden

Een Rockfon Eclipse plafondeiland kan snel en gemakkelijk geïnstalleerd worden. Door kaderloze panelen creëert u een hele nieuwe dimensie in de ruimte. De zichtzijde van het Rockfon Eclipse plafondeiland bestaat uit uiterst mat, glad en extreem wit mineraalvlies voorzien van een akoestisch-open finishing. Dit zorgt ook voor een egaal wit oppervlak. De rugzijde bestaat uit wit akoestisch vlies en de zijkanten zijn geverfd. Meer voordelen van een Rockfon Eclips plafond:

Rockfon eclips plafondeiland kopen bij Bosma plafonds en wanden 

Interesse in Rockfon eclips plafondeilanden? Koop ze bij Bosma Plafonds en wanden. Wij hebben de expertise om een nauwkeurig akoestisch rapport van de ruimte op te stellen waar het plafond geplaatst moet worden. Door onze grote expertise zijn we in staat om flexibel om te gaan met projecten. Groot of klein project? Bij ons kunt u altijd terecht. Wilt u de plafonds met uw eigen ogen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Drachten. Natuurlijk zijn wij via mail of telefoon ook bereikbaar of vul ons contactformulier in.  

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Bosma Plafonds & Wanden
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden