Snel uw ruimte afschermen?

Systeemwanden Voor Kantoren Bij Bosma Drachten

Bent u op zoek naar scheidingswanden voor uw kantoor of andere ruimte? Dan kan een systeemwand de perfecte oplossing voor u zijn! Met systeemwanden kunt u snel en gemakkelijk ruimtes van elkaar afscheiden wat voor meer privacy zorgt. Ook zijn systeemwanden geluidsisolerend wat voor een prettige werkomgeving zorgt. Bosma heeft jarenlang ervaring met het monteren van systeemwanden en staan klaar voor zowel grote als kleinere projecten.

Askon systeemwanden bieden een passende oplossing in alle ruimtes

Met Askon systeemwanden is Bosma in staat om in een korte bouwtijd, geheel afgewerkte werkplekken in te richten, compleet met deurkozijnen, deuren en glaselementen.

Het systeem is zo opgebouwd, dat aanpassingen en veranderingen achteraf, moeiteloos mogelijk zijn. Bovendien biedt het systeem volop mogelijkheden voor het integreren van sanitaire en elektrische leidingen.

  • Systeemwanden
    Systeemwanden
    Kantoorinrichting

In hoog tempo, maar ook in bijna ieder design mogelijk

Askon biedt u veel verschillende mogelijkheid als het om wanden en design gaat. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om te combineren met gesloten wanden, glazen wanden en deuren. Bent u benieuwd wat er voor u mogelijk is? Maak een afspraak en wij komen bij u op locatie voor een adviesgesprek.

Maak een afspraak

De voordelen van Askon systeemwanden

 

  • Flexibel - makkelijk verplaatsbaar
  • Voor elke toepassing een oplossing
  • Geluidsisolerend
  • Snelle levertijd
  • Korte bouwtijd

 

systeemwanden

Link naar fabrikant

Kosten van systeemwanden

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een systeemwanden? Dan is de prijs ook een belangrijke overweging. Er zijn heel veel factoren die de uiteindelijke prijs van systeemwanden bepalen. De prijs afhankelijk van de situatie, gezien iedere ruimte ander is en dus ook andere wanden nodig heeft. Een aantal belangrijke elementen die de prijs van systeemwanden bepalen zijn de totale oppervlakte, de ruimte en wat voor systeemwanden u wilt. Wij kunnen de totale prijs pas bepalen wanneer we alle relevante informatie hebben.

Laat uw systeemwanden plaatsen door dé systeemwanden monteur van Noord-Nederland

Bent u geïnteresseerd in systeemwanden ? Wij helpen u graag met het monteren van uw wanden! Van ons krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies op locatie én profiteert u van de expertise van meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van systeemwanden. Wij staan altijd voor u klaar om naar u toe te komen en u op vakkundige wijze vrijblijvend te informeren.

Maak een volledig vrijblijvende afspraak bij u op locatie

Wij staan voor u klaar om naar u toe te komen en u op vakkundige wijze vrijblijvend te informeren. Klik op de knop hieronder en vul het formulier in. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Maak nu een afspraak en wij zijn bijna onderweg

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Woonideeën
Wanden
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact                          

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  radilux

V.C.A. BosmaFSC keurmerkN.O.A. Bosma 

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Sitemap

Bosma Plafonds & Wanden
Systeemwanden
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden