Systeemplafonds kopen bij Bosma plafonds & Wanden in Noord-Nederland 

Rockfon Color All

Geef uw kantoor meer kleur met behulp van de Rockfon Color All. Deze plafondpanelen voor uw systeemplafond zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierbij kunt u denken aan subtiel blauw, opvallend groen of koninklijk paars. Door kleuren te combineren geeft u een fijne en gezellige sfeer aan iedere ruimte. Daarnaast zijn deze plafondpanelen zowel brandwerend als geluiddempend. Dit is niet alleen ontzettend veilig, maar zorgt er ook voor dat u geen last meer heeft van weerkaatsende geluiden. Het is nu mogelijk om collega's weer zonder ruis te verstaan. De Rockfon Color All is één van de meest geschikte systeemplafonds voor kantoorpanden.

Voordelen systeemplafond 

De Rockfon Color All is al jaren razend populair voor gebruik op kantoor. Dit is ook niet zo gek aangezien dit systeemplafond meerdere voordelen heeft. Zo zijn de plafondpanelen verkrijgbaar in verschillende afmetingen en dieptes. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat de panelen in uw systeemplafond passen. Bovendien hebben de plafondpanelen als extra voordeel dat ze gemaakt zijn van steenwol. Dit materiaal heeft een uitstekende brandwerende en isolerende werking voor uw kantoor. Een zeer veilige en duurzame oplossing. Verder is het systeemplafond makkelijk te reinigen met behulp van een stofzuiger. Hiermee kunt u al het stof van de Rockfon Color All panelen verwijderen. Dit zorgt ervoor dat uw plafondpanelen blijven stralen.

Bestellen bij Bosma Plafonds 

Bij Bosma Plafonds begrijpen wij dat geen enkele situatie hetzelfde is. Zo kan het ene kantoorpand last hebben van een akoestiek probleem, terwijl een ander alleen zijn kantoor wil opfrissen. Bij ons kunt u vrijblijvend een afspraak maken om samen tot de beste oplossing te komen. Dit doet u gemakkelijk door het contactformulier in te vullen. Hierna nemen wij contact met u op om te luisteren naar uw wensen. Wanneer u alleen uw kantoor wilt opfrissen dan zijn de Rockfon Color All plafondpanelen een uitstekende keus. Voor andere situaties denken wij graag met u mee voor een oplossing op maat. Het bestellen van een plafondsysteem doet u natuurlijk bij Bosma Plafonds. Wij zijn niet alleen al jaren een erkende verkoper van Rockfon, maar hebben ook jaren aan ervaring! 

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Bosma Plafonds & Wanden
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden