akoestische panelen

Plafondpanelen met rechtstreekse montage

Indien er geen hoogte is voor verlaagde montage kunnen we toch een optimale akoestiek verbetering realiseren. Dit doen we door de kiezen voor rechtstreekse montage. Door gebruik te maken van rechtstreekse montage worden de akoestische panelen rechtstreeks tegen de bovenliggende plafondconstructie verlijmd. Deze panelen zijn leverbaar in diverse afmetingen en kunnen afzonderlijk, in groepsverband of vlakvullend worden gemonteerd. Bij hogere ruimtes kan het een aanbeveling zijn om eveneens enkele wanden te voorzien van panelen.

Maak een afspraak met onze adviseurs>>

Eigenschappen van de vaste plafondeilanden

Activity B

Activity                                rockfon

Rechtstreekse montage

Voordelen plafondpanelen met rechtstreekse montage

Het voordeel van de rechtstreekse montage zit hem vooral in de mogelijkheden rondom plafondpanelen. Veel ondernemingen laten plafondpanelen in eerste instantie al links liggen omdat ze denken dat deze niet zullen passen. Dit probleem kan dus getackeld worden door gebruik te maken van rechtstreekse montage. Door gebruik te maken van rechtstreekse montage kan zo’n beetje ieder plafond worden voorzien van plafondpanelen. De plaatsing van plafondpanelen kent natuurlijk op zich al enkele voordelen. Zo zal de ruimte beter geïsoleerd raken door de plaatsing van de panelen en zal daarnaast de akoestiek in de ruimte verbeteren. Het grootste voordeel van de rechtstreekse montage is dus het feit dat u gebruik kunt maken van de voordelen van een plafondpaneel.

Plafondpanelen rechtstreeks monteren door Bosma Plafonds & Wanden

De rechtstreekse montage van plafondpanelen is een lastige klus. Een klus die over het algemeen beter kan worden overgelaten aan een specialist. Bosma Plafonds & Wanden bestaat al sinds 1984 en is dan ook terecht een specialist te noemen op dit vakgebied. Als u de plafondpanelen rechtstreeks laat monteren door Bosma Plafonds & Wanden, dan garanderen we u het beste resultaat! Als u verder nog vragen heeft over de rechtstreekse montage van plafondpanelen door Bosma Plafonds & Wanden dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons team van specialisten is altijd bereid om u te begeleiden in het vinden van de perfecte plafondpanelen voor uw onderneming.
 

Vaste plafondeilanden direct laten monteren?

Maak een afspraak met onze adviseurs>>

 

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Akoestische platen
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden