snel een scheidingswand nodig?

Metal Stud: een snelle manier om ruimtes te scheiden

Metal Stud wanden (gipswanden) zijn zeer geschikt voor utiliteits- en woningbouw door de snelle bouwwijze

Metal Stud wanden en  scheidingswanden zijn opgebouwd uit een skelet van metalen C- en U-profielen met een beplating van gipskartonplaten en isolatie materiaal . De voordelen van het Metal Stud scheidingswandsysteem uiten zich voornamelijk in de hoge prestaties, de snelheid van bouwen, het lage gewicht en de uiteindelijke vlakheid van de scheidingswand.

Maak een afspraak met onze adviseurs>>

 

Carrousel Metal Stud wandenCarrousel Metal Stud wandenCarrousel Metal Stud wandenCarrousel Metal Stud wanden

Uitstekende prestaties als lichte, niet dragende scheidingswand

Metal Stud scheidingswanden worden in de utiliteitsbouw en de woningbouw toegepast als lichte, niet-dragende scheidingswanden; zowel in de nieuwbouw als renovatie. Een metal stud muur is zeer geschikt als scheidingswand, zo wordt 1 ruimte opgesplitst in 2 of meer ruimtes. Ook kunt u prima ramen en deuren in een metal stud scheidingswand plaatsen. Door het materiaal van de scheidingswand werk het geluidsisolerend, dus u hoeft zich ook geen zorgen te maken over eventueel geluidsoverlast tussen de 2 ruimtes.

 

Vraag meer informatie aan

De voordelen van Metal Stud wanden

Metal stud wanden bieden ontzettend veel mogelijkheden. Ze kunnen vrijwel overal geplaatst worden en het is zelfs mogelijk om een gebogen of ellipsvormige stud wand te bouwen. Ook bent u vrij om te doen wat u wilt qua afwerking, zoals verf, behang, sauswerk, etc. En u kunt ook gemakkelijk ramen en deuren plaatsen. Met metal stud wanden kunt u iedere ruimte naar wens indelen.

Metal stud wanden prijzen           

De prijs van een metal stud wand is afhankelijk van uw specifieke wensen. Zo zijn de afwerkingen, de geluidswerende eigenschappen, en brandwering elementen die de prijs beïnvloeden. Daarnaast zijn de kosten van een metal stud wand natuurlijk ook afhankelijk van de ruimte, de benodigde materialen, en de totale oppervlakte.

Bosma, dé installateur van metal stud wanden in noord Nederland

Bent u geïnteresseerd in metal stud wanden? Laat uw wanden dan ook door ons monteren! Van ons krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies op locatie én profiteert u van de expertise van meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van metal stud wanden. Naast metal stud wanden, kunt u bij ons ook terecht voor glazen wanden, systeemwanden en mobiele wanden. Wij staan voor u klaar om naar u toe te komen en u op vakkundige wijze vrijblijvend te informeren. Klik op de knop hieronder en vul het formulier in. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Maak nu een afspraak en wij zijn bijna onderweg

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Metal Stud wanden
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden