op zoek naar een gipsplafond?

Gipsplafonds: een strakke en egale plafond oplossing

Een gipsplafond geeft een mooie, strakke uitstraling aan een ruimte. U kunt een gipsplafond er zo mooi uit laten zien als u zelf wilt, hoogteverschillen, mooie rondingen, verschillende kleuren, alles kan! Wanneer u een gipsplafond wilt laten plaatsen moet u wel met de mogelijkheden van het huidige plafond.

Het dragende plafond moet de constructie van het gipsplafond wel aan kunnen. Bij Bosma zijn we zeer ervaren in het plaatsen van gipsplafonds in verschillende soorten ruimtes. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen, u maakt geheel vrijblijvend een afspraak bij ons.

Maak een afspraak met een adviseur>>

Brandwerend, geluidsisolerend en thermisch isolerend

Een gipsplafond geeft een mooie, strakke uitstraling aan een ruimte. U kunt een gipsplafond er zo mooi uit laten zien als u zelf wilt, hoogteverschillen, mooie rondingen, verschillende kleuren, alles kan! Wanneer u een gipsplafond wilt laten plaatsen moet u wel met de mogelijkheden van het huidige plafond. Het dragende plafond moet de constructie van het gipsplafond wel aan kunnen. Bij Bosma zijn we zeer ervaren in het plaatsen van gipsplafonds in verschillende soorten ruimtes. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen, u maakt geheel vrijblijvend een afspraak bij ons.

Gipsplafond
Gipsplafond in grote ruimte
 

Een gipsplanfond plaatsen kan overal

De mogelijkheden die een gipsplafond biedt zijn erg groot. Fraaie rondingen, hoogte-verschillen of een golfstructuur. Met een gipsplafond is vrijwel alles mogelijk. Door haar eigenschappen is een gipsplafond in vrijwel alle ruimten toepasbaar en is het een ideale oplossing voor het toevoegen van sfeer aan bijvoorbeeld een grote ruimten. Bent u dus op zoek naar een uniek plafond met rondingen of hoogteverschillen, dan is een gipsplafond een zeer geschikte oplossing!

 

Een verlaagd gipsplafond maken

Een gipsplafond is meer dan oplossing voor een mooi design. Gipsplafonds worden namelijk zeer vaak toegepast als plafonds verlaagd dienen te worden. Het is een fantastische oplossing voor het wegwerken van leidingwerk en de renovatie van beschadigde plafonds. Het eindresultaat? Een strak plafond waar u nog jaren plezier van zult hebben!

Voordelen van gipsplafonds

Gipsplafonds hebben u zoveel te bieden, daarom hebben wij de voordelen van gipsplafonds kort voor u opgesomd.

  • Strak en decoratief
  • Geluidsisolerend
  • Brandwerend
  • Thermisch isolerend
  • Ideaal voor renovatie & verlagen van plafonds 
  • Eenvoudig over te schilderen

 

Plaatsen Gipsplafonds

 

Gipsplafonds montage door Bosma Plafonds

Bij Bosma kunt u terecht voor montage en plaatsing van gipsplafonds in de regio Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe). Van ons krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies op locatie én profiteert u van de expertise van meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van (akoestische)plafonds en wanden. Klik op onderstaande knop, vul het formulier op de pagina in en maak nu nog een vrijblijvende afspraak! 

 

Maak nu een afspraak en wij zijn bijna onderweg

 

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

MAAK EEN AFSPRAAK

Bosma Plafonds & Wanden
Vaste plafonds Bosma
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden