Systeemplafonds kopen bij Bosma plafonds & Wanden in Noord-Nederland 

Rockfon Pallas

Bent u op zoek naar een simpel systeemplafond? Dan bent u bij Bosma Plafonds aan het juiste adres. Wij verkopen Rockfon Pallas systeemplafonds. Deze plafondplaten zijn gemaakt van lichtgewicht steenwol. De zichtzijde heeft een wit mineraalvlies voorzien van een akoestisch-open finishing. De rugzijde heeft een naturel mineraalvlies. 

Systeemplafond kiezen 

Er worden heel wat verschillende systeemplafonds aangeboden. Natuurlijk wilt u hierin de juiste keuze maken. Wij kijken daarom samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie. Zo kijken wij bijvoorbeeld hoe de akoestiek van een ruimte verbeterd kan worden. Verschillende soorten plafondplaten hebben geluidsisolerende en geluidsabsorberende opties. Naast Rockfon Pallas systeemplafonds verkopen wij ook plafonds van andere bekende merken. Zo staan Ecophon plafonds bijvoorbeeld bekend om de verschillende kantafwerkingen en formaten. Het merk Armstrong biedt plafondpanelen met het Cradle to Cradle certificaat en heeft een breed assortiment. Bosma Plafonds biedt voor iedere situatie het perfecte plafond.  

Wat zijn de voordelen van Rockfon Pallas systeemplafonds?

De systeemplafonds van Rockfon Pallas zijn snel en gemakkelijk te installeren. Daarnaast komen ze met nog een aantal andere prettige voordelen. Wij zetten deze voor u op een rij: 

Rockfon Pallas systeemplafonds kopen bij Bosma Plafonds en Wanden

Wanneer u graag een simpel systeemplafond wilt voor een goede prijs, dan zijn de systeemplafonds van Rockfon Pallas een goede keuze voor u. Doordat wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben in het plaatsen van plafonds kunt u bij ons eerlijk en vrijblijvend advies verwachten. Wij heten u van harte welkom in onze showroom aan De Boeg in Drachten. Het is mogelijk om ons te bezoeken met én zonder afspraak. Wilt u graag een afspraak maken om te kijken naar de mogelijkheden van plafonds of wanden op uw eigen locatie? Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Vanuit onze vestiging bezoeken wij uw locatie in Friesland, Groningen of Drenthe.  

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Bosma Plafonds & Wanden
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden