Akoestiek verbetering voor projectinrichting

akoestische plafondeilanden:

EEN FRAAIE OPLOSSING VOOR AKOESTIEKVERBETERING 

Plafondeilanden worden gebruikt om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Deze plafondeilanden kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Ze worden vervaardigd van glas- of steenwol in een stevige persing. De panelen zijn rondom fraai afgewerkt en worden verlaagd opgehangen. De plafondeilanden zijn leverbaar in verschillende vormen en afmetingen. Ook vrije vormen behoort tot de mogelijkheden, zodat u zelf uw eigen creativiteit in uw plafond kunt verwezenlijken. Zo is er voor elke ruimte een bijpassend plafondeiland te creëren.

U herkent het wel... 

Uw pand is bijna klaar. U heeft gekozen voor strakke vormen en gladde afwerking, maar u komt er nu al achter dat de galm zeer storend is. Dit probleem komt regelmatig voor. Gelukkig heeft Bosma voor u de perfecte oplossing. Door toepassing van vrijhangende plafondeilanden kunt u dit probleem in de kiem smoren, zodat u straks in een akoestisch aangenaam klimaat kunt werken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een rechtstreekse plafondeiland. Deze manier van monteren kunt u inschakelen wanneer uw ruimte niet hoog genoeg is om een vrijhangend plafondeiland te laten monteren. Zo is er voor elke ruimte een mogelijkheid om uw akoestiek probleem op te lossen. Door uw ruimte meer op te vullen, met een mooi uitziend plafondeiland, kan het geluid zich namelijk minder makkelijk voortbrengen. Dit zorgt er dan vervolgen voor dat de akoestiek in deze ruimte beter is. Hierdoor wordt de ruimte een stuk aangenamer.

Bosma komt langs voor advies en ontwerp op maat

Als u het bovenstaande herkent wordt het tijd om een ervaren adviseur van Bosma te benaderen. Wij komen dan graag vrijblijvend bij u op locatie om samen met u een ontwerp te maken voor een passende oplossing. 

Advies op maat

 

Contact opnemen

 

 

 

 

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Woonideeën
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact                          

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  radilux

V.C.A. BosmaFSC keurmerkN.O.A. Bosma 

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Sitemap

Bosma Plafonds & Wanden
Plafondeiland Bosma
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden