ecophon geluidsabsorberend plafond

Ecophon plafonds bieden een uitstekende geluidsabsorptie

Ecophon systeemplafonds presteren naar verwachting. Eerst een akoestisch rapport?

De belofte van Ecophon: “A sound effect on people” is de kern van dit bedrijf dat eind 1955 is opgezet en inmiddels een grote speler is op de markt van geluidsisolerende en absorberende plafonds. Ecophon systeemplafonds zijn perfect voor het creëren van een goede werkruimte en de akoestische omgeving verbetert het welzijn en prestatie van mensen.

Dit internationaal gereputeerde merk wordt in 14 landen verkocht en is de akoestische oplossing voor uw ruimte. Ook geeft een Ecophon systeemplafond uw ruimtes een goede uitstraling met een mooie, witte finish. Bosma kijkt met u voor welke toepassing u het plafond gaat gebruiken en stemt daar de Ecophon product op af.

  • Ecophon Systeemplafonds Geluidsabsorberend
    Ruime keuze Ecophon Systeemplafonds
    Ecophon Systeemplafonds Bosma Plafonds
    Ecophon Systeemplafonds Bosma Plafonds en Wanden

De eigenschappen van Ecophon plafondplaten

Ecophon plafondplaten worden gemaakt uit glaswol met een hoge dichtheid. De zijden van de panelen zijn afgewerkt met een speciale coating en de rugzijden van de panelen zijn voorzien van een glasvlies. De kanten zijn voorzien van een grondlaag. 

De Ecophon systeemplafonds hebben een nette, witte coating wat uw plafond een prettige, rustige uitstraling geeft. Ook zijn deze plafonds voorzien van een milieukeurmerk en is het volledig recyclebaar.

De Ecophon plafondplaten zijn in verschillende afmetingen leverbaar en kunnen aan ieder plafond worden aangepast. Ook zijn er meerdere mogelijkheden voor de randafwerkingen en zijn leverbaar als inleg en verdekt. 

Daarnaast zijn Ecophon plafond platen goed bestand tegen  een variërende luchtvochtigheid. Alle eigenschappen samen maken de Ecophon plafond geschikt voor elke toepassing. 

Vraag meer informatie aan

De Ecophon producten van Bosma

Om iedereen een juiste systeemplafond te kunnen aanbieden, heeft Ecophon meerdere soorten oplossingen ontwikkelt. Wij werken met aantal van de populairste plafondplaten, die we hier voor u op een rijtje hebben gezet:

De voordelen van Ecophon systeemplafonds

Onze projecten met Ecophon Plafonds:

Wij werken al jaren met Ecophon en hebben een groot aantal Ecophon systeemplafonds geïnstalleerd. Wilt u meer informatie opdoen over ons werk met Ecophon plafonds? Bekijk onze projecten. Zo hebben we bij Fysiotherapie Gorredijk hebben wij bijna 600m2 aan Ecophon planfonds geïnstalleerd. In opdracht van Post Plaza Leeuwarden hebben wij twee soorten Ecophon plafonds geïnstalleerd, wat de ruimtes een mooi design geven.

Montage van Ecophon plafonds

Bent u geïnteresseerd in een Ecophon plafond? Laat het dan door ons monteren! Wij hebben de expertise om systeemplafonds op uw ruimte af te stellen. Wij houden rekening met de akoestiek, brandveiligheid en andere specificaties van uw ruimte.Wij werken graag met u samen om het beste systeemplafond voor u te installeren. Wij zijn ook erg flexibel en wij werken aan kleine en grote projecten.

Kosten van een Ecophon systeemplafond

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een Ecophon systeemplafond? Dan is de prijs ook een belangrijke overweging. Er zijn heel veel factoren die de uiteindelijke prijs van een Ecophon systeemplafond bepalen. Daarom is de prijs afhankelijk van de situatie, gezien ieder plafond ander is.

Ten eerste is de totale oppervlakte belangrijk, gezien dat bepaalt hoeveel materiaal er nodig is. Uiteraard is het type plafondplaten die u kiest ook van invloed op de prijs. Andere elementen zoals de afwerking, de hoogte van het plafond, het aantal losse ruimtes en de functies spelen ook mee.

De totale Ecophon systeemplafond prijs kunnen we pas berekenen als we alle relevante informatie tot onze beschikking hebben.

Dé Ecophon dealer van Noord Nederland

Bosma Plafonds is dé partner voor de montage en plaatsing van Ecophon plafonds in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Van ons krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies op locatie én profiteert u van de expertise van meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van (akoestische) plafonds en wanden.  Maak nu nog een vrijblijvende afspraak!

Vrijblijvende afspraak maken

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres                        

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap                    

Home
Plafonds
Vaste plafonds
Luxe plafonds
Spanplafonds
Akoestische plafonds  
Wanden
Gipswanden
Systeemwanden
Glazen wanden
Referenties
Over ons
Ons team
Contact

Openingstijden                

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak


 

Contact                          

 

 Copyright 2018 Bosma Plafonds & Wanden Plafonds  radilux

V.C.A. BosmaFSC keurmerkN.O.A. Bosma 

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Systeemplafonds Ecophon
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden