een plafond met 10 jaar garantie

Barrisol® spanplafonds: naadloos en akoestisch

Akoestische spanplafonds van Barrisol®

Snaarstrak, uiterst geraffineerd en bovengemiddeld duurzaam. Dat zijn de unieke eigenschappen van een Barrisol® spanplafond. De ultieme 'finishing touch' van een onder architectuur ontworpen ruimte. De duurzame oplossing voor het plafond dat gevoelig is voor scheuren. Of de strakke sfeermaker die akoestische eigenschappen naar het hoogste niveau brengt.

Bosma plafonds is erkend dealer van Barrisol®, dé kwaliteitsstandaard in spanplafonds. Het gepatenteerde klemsysteem zorgt ervoor dat Barrisol® spanplafonds onbeperkt uitneembaar en herplaatsbaar zijn. Ook lichtplafonds zijn met Barrisol® uitstekend te realiseren. Met Barrisol® kent creativiteit geen eind. Bezoek onze showroom en laat u adviseren over de onbeperkte mogelijkheden.

Maak een afspraak met onze adviseurs>>

 

Spanplafond met Decoratieve Print
Spanplafond Friesland | Bosma Plafonds
Akoestisch spanplafond barissol
Akoestisch Spanplafond
 

Barrisol® Spanplafonds zijn gemakkelijk uitneembaar en herplaatsbaar

Het bevestigingssysteem van Barrisol is niet voor niets gepatenteerd. Het doek (folie) wordt rondom voorzien van een kunststofharpoen die als een weerhaak past in een speciaal profiel. Dat profiel is op de muren van de ruimte bevestigd. Barrisol heeft dus geen ophangstructuur nodig en staat volledig los van het bestaande plafond.

Het doek wordt met een reductie (te klein) op maat gemaakt van de ruimte waarin het als plafond zal fungeren. Het wordt bij de plaatsing opgewarmd en in de reeds aangebrachte profielen geklemd.

Voordelen van spanplafonds

  • Vochtbestendig
  • Leverbaar in 2D en 3D
  • Nooit meer barsten, nooit meer scheuren
  • Diverse kleuren en uitvoeringen 
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Toepasbaar met elk verlichtingstype
  • Snelle en nette installatie
  • Vlot uitneembaar en herplaatsbaar
  • 10 jaar garantie
  • Absoluut brandveilig
 

Tien jaar garantie op een Barrisol® plafond

Het is gladder dan het beste uit geplamuurde klassieke plafond oppervlak. Het plafond zal nooit barsten of scheuren vertonen, is te combineren met ieder verlichtingsplan en is bovendien gemakkelijk uitneembaar en herplaatsbaar. Het systeem is volledig brandveilig, het is leverbaar in diverse kleuren en is bijzonder onderhoudsvriendelijk. Op deze spanplafonds is tien jaar garantie van toepassing.

Wat kost een spanplafond?

Er zijn heel veel factoren die de uiteindelijke prijs van een spanplafond bepalen. Vanzelfsprekend heeft de oppervlakte de grootste invloed op de prijs van een spanplafond. Verder worden de kosten voornamelijk bepaald door het gebruikte materiaal, de aanwezigheid van isolatie en de gewenste afwerking van het doek (plafond met een print, verlichting, etc). Houd er daarnaast rekening mee dat de prijzen voor spanplafonds in kleinere ruimtes hoger kunnen liggen.

Dé spanplafond leverancier van Noord-Nederland

Bij Bosma kunt u terecht voor montage en plaatsing van (akoestische) spanplafonds in heel Noord-Nederland.  Met onze vestiging in Drachten, komen wij naar Groningen, Friesland en Drenthe om de beste en mooiste spanplafond oplossing aan te bieden. Van ons krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies op locatie én profiteert u van de expertise van meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van (akoestische)plafonds en wanden. Maak nu nog een vrijblijvende afspraak!

Vrijblijvende afspraak maken

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Spanplafonds Bosma
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden