uw winkel, kantoor of woning sneller open tegen lagere kosten?

Interieur en afbouw van uw winkel, kantoor of woning

De interieur en afbouw van uw winkel, kantoor of woning organiseren met één aanspreekpunt? Bosma bereidt het gehele project voor tot in de kleinste details. Hierdoor kunt u sneller open maar vallen ook de kosten lager uit. Wij zijn gespecialiseerd in het totale interieur- en afbouwpakket van de eerste sloopwerkzaamheden tot het plaatsen van de laatste meubels.

Kantoor Bosma Plafonds

Sneller open en lagere kosten

Het gehele project wordt voorbereid tot in de puntjes. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.  Door alles voor te bereiden stuitten onze specialisten niet op onverwachte situaties, kunnen zij zoveel mogelijk werk voorbereiden en materiaal slim inkopen. Hierdoor kan het gebouw sneller worden opgeleverd en vallen de kosten lager uit.

Service van begin tot eind

Voorafgaand aan het uit te voeren project worden afspraken gemaakt. U weet precies wat en hoe u het wilt. We maken samen met u een plan en gaan hier vervolgens hard mee bezig. Tijd om aan de slag te gaan. Wij zorgen voor een geheel verzorgde service, en nemen het hele proces voor u uit handen. We gaan door tot alle snoeren en kabels netjes zijn weggewerkt, en zorgen er vervolgens voor dat alle meubels worden geplaatst. Daarmee bieden wij service die door gaat tot alles ook echt klaar is en u uw deuren weer kunt openen.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen.

Maak hier een vrijblijvende afspraak

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Interieur en afbouw
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden