Akoestisch advies voor project - en woninginrichting?

mobiele wanden

Bosma heeft voor de levering van Mobiele wanden een samenwerking met Partner Espero. Espero is Europees gezien een grote speler op deze markt en is al  jarenlang toonaangevend. Bosma voert van het totale leveringspakket van Espero met name de Sonico panelenwanden en de Uno of Duplo vouwwanden. Deze panelenwanden worden toegepast daar waar geluidsisolatie een belangrijk item is

Panelenwanden

De panelenwanden van type Sonico bestaan uit verschillende panelen die op een plafondrail verschoven kunnen worden. Dit wordt vervolgens tegen elkaar aangedrukt en vergrendeld. De panelen worden afgewerkt met een gemelamineerde spaanplaat.

Vanwege de uitschuifbare en hermetische afdichten boven- en onderaan de panelen, in combinatie met een hoogwaardig geluidsabsorberend materiaal binnenin, kunnen geluidsisolatiewaardes van 37 tot en met 58dB worden behaald (laboratoriumwaarde).

Panelen Panelen wandenPanelen BosmaPanelen wanden Bosma

Vouwwanden

Espero Uno en Duplo vouwwanden zijn houten harmonicawanden. Ze bestaan uit panelen van hoogwaardig spaanplaat die aan elkaar verbonden zijn door middel van doorlopende pvc-profielscharnieren en opgehangen zijn aan een aluminium plafondrail. De Uno is een enkelwandige vouwwand, terwijl de Duplo dubbelwandig is voor een betere geluidsisolatie en meer stabiliteit. De Uno is een visuele afscheiding, maar kan ook geleverd worden in de ‘A’-uitvoering die is voorzien van een tochtwerende tevens geluidswerende pvc-sleepafdichting. De Duplo is inwendig versterkt met stalen scharnieren en de ruimte tussen de beplating is gevuld met geluidsisolerende materialen.

Maak een volledig vrijblijvende afspraak bij u op locatie

Wij staan voor u klaar om naar u toe te komen en u op vakkundige wijze vrijblijvend te informeren.Klik op de knop hieronder en vul het formulier in. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen

Maak nu een afspraak en wij zijn bijna onderweg

Uno Duplo vouwwandBosma vouwwandenVouwwandVouwwanden Bosma

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Akoestische plafonds
Wanden
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact                          

 

 Copyright 2018 Bosma Plafonds & Wanden Plafonds  radilux

V.C.A. BosmaFSC keurmerkN.O.A. Bosma 

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Sitemap

Bosma Plafonds & Wanden
Mobiele wand Espero
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden