Mobiele wanden: flexibele ruimten

Mobiele wanden op maat voor iedere ruimte

mobiele wanden en mobiele scheidingswanden bieden een ideale oplossing wanneer u een grote ruimte heeft. Met mobiele wanden kunt u iedere ruimte, zaal of kantoorruimte zo indelen als u zelf wilt. Er zijn verschillende soorten mobiele wanden die u kunt gebruiken om uw ruimte te scheiden. Bij Bosma plafonds hebben we verschillende soorten paneelwanden en vouwwanden waar u uit kunt kiezen.

Maak een afspraak met onze adviseurs>>

Topkwaliteit mobiele wanden van Europese leveranciers

Bosma heeft voor de levering van Mobiele wanden een samenwerking met Partner Espero. Espero is Europees gezien een grote speler op deze markt en is al  jarenlang toonaangevend. Bosma voert van het totale leveringspakket van Espero met name de Sonico panelenwanden en de Uno of Duplo vouwwanden. Deze panelenwanden worden toegepast daar waar geluidsisolatie een belangrijk item is.

Panelenwanden, praktisch en flexibel

De panelenwanden van type Sonico bestaan uit verschillende panelen die op een plafondrail verschoven kunnen worden. Dit wordt vervolgens tegen elkaar aangedrukt en vergrendeld. De panelen worden afgewerkt met een gemelamineerde spaanplaat.

Vanwege de uitschuifbare en hermetische afdichten boven- en onderaan de panelen, in combinatie met een hoogwaardig geluidsabsorberend materiaal binnenin, kunnen geluidsisolatiewaardes van 37 tot en met 58dB worden behaald (laboratoriumwaarde).

Panelen Panelen wandenPanelen BosmaPanelen wanden Bosma

Vouwwanden voor zo min mogelijk ruimteverlies

Espero Uno en Duplo vouwwanden zijn houten harmonicawanden. Ze bestaan uit panelen van hoogwaardig spaanplaat die aan elkaar verbonden zijn door middel van doorlopende pvc-profielscharnieren en opgehangen zijn aan een aluminium plafondrail. De Uno is een enkelwandige vouwwand, terwijl de Duplo dubbelwandig is voor een betere geluidsisolatie en meer stabiliteit. De Uno is een visuele afscheiding, maar kan ook geleverd worden in de ‘A’-uitvoering die is voorzien van een tochtwerende tevens geluidswerende pvc-sleepafdichting. De Duplo is inwendig versterkt met stalen scharnieren en de ruimte tussen de beplating is gevuld met geluidsisolerende materialen.

Laat uw mobiele wanden plaatsen door de scheidingswanden monteur van Noord Nederland

Bent u geïnteresseerd in mobiele wanden voor uw woning, kantoor of andere ruimte? Wanneer u voor Bosma kiest krijgt u advies van dé experts op het gebied van wanden en plafonds in Groningen, Friesland en Drenthe. Naast mobiele wanden, kunt u bij ons ook terecht voor glazen wanden, systeemwanden en metal stud wanden. Van ons krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies op locatie én profiteert u van de expertise van meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van systeemwanden. Wij staan altijd voor u klaar om naar u toe te komen en u op vakkundige wijze vrijblijvend te informeren.

Maak een volledig vrijblijvende afspraak bij u op locatie

Wij staan voor u klaar om naar u toe te komen en u op vakkundige wijze vrijblijvend te informeren. Klik op de knop hieronder en vul het formulier in. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Afspraak maken

Uno Duplo vouwwandBosma vouwwandenVouwwandVouwwanden Bosma

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Mobiele wand Espero
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden