Rockfon systeemplafonds

Rockfon systeemplafonds: mooi en geluiddempend

Rockfon systeemplafonds bieden de juiste akoestische oplossing

Rockfon plafondpanelen hebben uitstekende akoestische eigenschappen (dat wil zeggen, geluidsabsorberende en geluidsisolerende). Door deze eigenschappen wordt zowel het werk- en leefklimaat als de intermenselijke communicatie aanzienlijk verbeterd.

De plafondpanelen van Rockfon zijn vormvast, vochtongevoelig (RH-95), hygiënisch en worden standaard in vele kleuren en dessins geleverd. Door de toepassing van ontbrandbaar steenwol dragen de panelen bij aan een hoge brandveiligheid. Rockfon plafondpanelen zijn ook milieuvriendelijk, het productie proces van de plafondplaten is duurzaam. De producten worden ook van 100% recyclebaar materiaal gemaakt.

Op zoek naar een betrouwbare Rockfon dealer?

Vraag meer informatie aan>>

 

Rockfon Plafonds Dealer Noord Nederland​ Rockfon Plafond

 

De voordelen van Rockfon Systeemplafonds

Rockfon biedt voor zowel grote als kleine ruimtes plafonds in alle dessins

Rockfon maakt kwalitatief hoogwaardige systeemplafonds voor iedere soort ruimte. Ze weten dat verschillende ruimtes hun eigen eisen en hebben, daarom hebben ze een heel breed assortiment aan producten ontwikkeld. Rockfon heeft ook een groot aantal kleuropties, zodat iedereen ruime keuze aan designs heeft. Zo bieden ze oplossingen voor iedereen, ongeachte de grootte van het plafond. Rockfon heeft onder andere plafonds voor kantoren, vergaderruimtes, restaurantkeukens, recepties, klaslokalen, kleedkamers en zwembaden.

De Rockfon plafondplaten bij Bosma Plafonds

Om iedereen een juiste systeemplafond te kunnen aanbieden, heeft Rockfon meerdere soorten oplossingen ontwikkelt. Wij werken met aantal van de populairste plafondplaten, die we hier voor u op een rijtje hebben gezet:

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Rockfon Pallas
Rockfon Pallas

Rockfon Pallas

Rockfon Pallas is een van de simpelere systeemplafonds van Rockfon, en een goede optie bij een gelimiteerd budget. Deze plafondplaten zijn gemaakt van een lichtgewicht steenwol, met een witte mineraalvlies, wat een strakke uitstaling aan uw plafond geeft. Ook is het een geluidsisolerend en brandveilig plafond. Bovendien is dit een zeer vochtbestendig plafond, waardoor het bestand is tegen schimmels en vochtuitslag.

Steenwol plafondpaneel
Zichtzijde: wit mineraalvlies voorzien van een akoestisch-open finishing
Rugzijde: naturel mineraalvlies

Kosten van een Rockfon Systeemplafond

Wilt u een Rockfon Systeemplafond kopen? Dan is de prijs ook een belangrijke overweging. Er is geen standaard prijs, gezien ieder plafond anders is. De totale kosten van Rockfon systeemplafond zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk onder andere aan elementen zoals de grootte van de ruimte, het aantal ruimtes, het materiaal en de afwerking. Met onze experts bekijken wij wat de beste optie voor uw ruimte is en wat uw wensen voor het systeemplafond zijn.

Onze projecten met Rockfon Plafonds

Wij werken al jaren met Rockfon en hebben een groot aantal Rockfon systeemplafonds geïnstalleerd. Wilt u meer informatie opdoen over ons werk met Rockfon plafonds, of inspiratie opdoen? Bekijk onze projecten.

Rockfon Systeemplafonds in kantoor Systeemplafonds van Rockfon laten plaatsen

Dé Rockfon dealer van Noord-Nederland

Bosma Plafonds is dé partner voor de montage en plaatsing van Rockfon Systeemplafonds in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Met ons hoofdkantoor in Drachten voorzien wij heel Noord-Nederland van de beste Rockfon systeemplafonds.

Van ons krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies op locatie én profiteert u van de expertise van meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van (akoestische)plafonds en wanden. Maak nu nog een vrijblijvende afspraak!

Vrijblijvende afspraak maken

 

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Systeemplafonds Rockfon
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden