Systeemplafonds Friesland

Systeemplafonds Friesland en omgeving  

Bent u geïnteresseerd in systeemplafonds? Bosma Plafonds & Wanden helpt u graag. Wij bieden u de beste merken en geven u de hoogste kwaliteit. Het is van belang dat de klanten van ons de beste prijs/kwaliteit verhouding krijgt. 

Waarom systeemplafond?   

Systeemplafonds zijn ideaal voor in kantoren, bedrijfsruimtes en overal waar u uw technische installaties wil wegwerken. Wanneer je een brandwerende, hygiënische of akoestische oplossing zoekt, is een systeemplafond een uitermate geschikte oplossing. Mede door het gemak van wegwerking voor kabels en de inbouwmogelijkheden van allerlei voorzieningen kan een systeemplafond ook ideaal in huizen geplaatst worden. Dit wordt nog niet zo vaak gezien als een mooie oplossing, omdat men denkt dat systeemplafonds “zakelijk” zijn.  

Hoe werken wij? 

Wij bieden u uitsluitend de beste A-merken, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief goed systeemplafond en dat u hier jaren van kan genieten. 

Wij kunnen altijd langskomen naar uw bedrijf wanneer u informatie nodig heeft. We komen vanuit onze vestiging gerust naar Friesland toe om alles met u te bespreken. U kunt vrijblijvend advies en informatie bij ons opvragen. 

systeemplafonds

Welke soorten systeemplafonds bieden wij u aan in Friesland?  

Wij hebben een ruime keuze aan systeemplafonds. Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste merken:   

Rockfon: Deze duurzaam geproduceerde plafondpanelen hebben uitstekende akoestische eigenschappen. Ze zijn vormvast, vochtongevoelig, hygiënisch en in veel kleuren leverbaar. 

Ecophon: Ecophon is een grote speler op de markt van geluidsabsorberende plafonds. Deze plafonds kenmerken zich door een grote verscheidenheid aan kantafwerkingen en formaten. Alle Ecophon-panelen worden op maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. 

Armstrong: deze producent van hard- en zachtminerale plafondpanelen beschikt over het Cradle to Cradle® certificaat. Armstrong heeft een breed assortiment met verschillende eigenschappen, zodat voor elke toepassing een geschikt plafondpaneel te vinden valt. 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Armstrong
Armstrong

Wat zijn de kosten van een systeemplafond Friesland?  

We snappen dat u natuurlijk benieuwd bent naar de kosten van het aanschaffen van een systeemplafond. Echter zijn er veel factoren die de prijs beïnvloeden. Ten eerste is de totale oppervlakte belangrijk, hoe groter de oppervlakte hoe hoger de prijs. Het type plafondplaat die u kiest is ook van invloed op de prijs. De elementen zoals afwerking, hoogte en het aantal losse ruimtes spelen ook mee. We kunnen daarom niet van tevoren zeggen hoeveel het gaat kosten, we moeten alles meenemen en berekenen.  

Welk systeemplafondplaten kiest u voor uw pand in Friesland?  

Het kiezen van het juiste systeemplafond voor uw ruimte is moeilijk. Wij werken daarom graag samen om de geschikte plaat te kiezen voor uw pand. We denken niet alleen aan het materiaal van de platen, maar ook aan de randafwerking en andere functies. Bijvoorbeeld het verbeteren van de akoestiek.  

De systeemplafond leverancier van Friesland  

Bij Bosma kunt u terecht voor montage en plaatsing van systeemplafonds in de regio Friesland. Met onze vestiging in Drachten, komen wij naar Groningen, Friesland en Friesland om de beste systeemplafond oplossing aan te bieden. Van ons krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies op locatie én profiteert u van de expertise van meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van (akoestische)plafonds en wanden. Een systeemplafond kopen? Maak nu nog een vrijblijvende afspraak!  

Maak een afspraak 

 

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
systeemplafond friesland
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden