op zoek naar een goed design en moderne uitstraling?

Sonico paneelwanden: flexibele oplossing in ruimte scheiding

Met een mobiele paneelwand kunt u een ruimte gemakkelijk indelen en opsplitsen, de panelen worden veelal als scheidingswanden gebruikt. Paneelwanden zijn gemakkelijk te verplaatsen, daarom is het een ideale wandkeuze wanneer u een ruimte op verschillende manieren gebruikt. U heeft veel opties en mogelijkheden wanneer u een paneelwand koopt. Van de afmetingen tot de akoestische eigenschappen, er is voor iedere ruimte wel een geschikte paneelwand.

Topkwaliteit wandpanelen van Sonico

De Sonico wand bestaat uit een aantal afzonderlijke panelen die opgehangen zijn aan een plafondrail en zo verschoven kunnen worden. Om een wand te vormen kunnen de panelen tegen elkaar gedrukt en verticaal vergrendeld worden. De panelen bestaan uit een zelfdragend aluminium frame, versterkt met staal en hoogwaardig spaanplaat aan beide zijden. Omdat de panelen aan het plafond worden bevestigd loopt u ook niet het risico dat u de vloer beschadigt. Sonico wanden zijn T.U.V. gekeurd en voldoen natuurlijk ook aan alle veiligheidseisen en brandweernormen.

Carrousel paneelwandenCarrousel paneelwandenCarrousel paneelwandenCarrousel paneelwanden

Paneelwanden met de afwerking die u wenst

De Sonico panelen zijn flexibel inzetbaar, licht van gewicht en geluidsisolerend. De paneelwanden worden met geluidsabsorberende materialen gedicht, zo blijft de hele wand akoestisch geïsoleerd. Ook wanneer u de panelen verplaatst heeft u geen last van geluidsoverlast dankzij het geruisloze railsysteem. Bovendien kunnen de paneelwanden compleet op maat worden gemaakt, van de afmetingen tot de afwerkingen.

Deze wanden kunnen met vele materialen en in vrijwel ieder dessin worden afgewerkt. Ten eerste kunt u tussen verschillende afwerkingsmaterialen kiezen. Laminaat, vinyl, print, spiegels… U kunt het zo creatief maken als u zelf wilt.

De voordelen van paneelwanden

Laat uw paneelwanden plaatsen door dé monteur van Noord Nederland

Bent u geïnteresseerd in paneelwanden voor uw woning, kantoor of andere ruimte? Wanneer u voor Bosma kiest krijgt u advies van dé experts op het gebied van wanden en plafonds in Groningen, Friesland en Drenthe. Van ons krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies op locatie én profiteert u van de expertise van meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van systeemwanden. Wij staan altijd voor u klaar om naar u toe te komen en u op vakkundige wijze vrijblijvend te informeren.

Maak een volledig vrijblijvende afspraak bij u op locatie

Wij staan voor u klaar om naar u toe te komen en u op vakkundige wijze vrijblijvend te informeren. Klik op de knop hieronder en vul het formulier in. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Afpraak maken

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Paneelwanden
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden