een vouwwand met goede geluidsinstallatie

Vouwwanden: Zorg voor rust in de ruimte met houten vouwwanden

Vouwwanden, ook wel harmonica wanden genoemd, worden veel gebruikt om een ruimte zo optimaal mogelijk in te delen. Vouwwanden zijn de ideaal mobiele scheidingswanden om een ruimte te op te breken wanneer nodig, zonder enige ruimte kwijt. Een harmonicawand zorgt voor een natuurlijke overgang, u heeft een grootte opening en behoud zowel licht als ruimte. Een vouwwand is zeer geschikt in een kantoor of vergaderruimte. De harmonica muren hebben goede akoestische eigenschappen waardoor u geen overlast heeft van de ruimte aan de andere kant.

Houten vouwwanden voor binnen en buiten

Bosma plafonds werk samen met Espero om u de beste kwaliteit houten vouwwanden te kunnen leveren. Espero Uno en Duo houten harmonica vouwwanden voor goede geluidisolatie en stabiliteit. Ze bestaan uit panelen van hoogwaardig spaanplaat die, aan elkaar verbonden door middel van doorlopende pvc-profielscharnieren, zijn opgehangen aan een aluminium plafondrail. De Espero Uno is een enkelwandige vouwwand, terwijl de Duplo dubbelwandig is voor een betere geluidsisolatie en meer stabiliteit. De harmonicawanden van Espero zijn geschikt voor binnen en buiten.  

Kies de beste houten harmonicawand voor uw ruimte

De verschillende uitvoeringen van Espero vouw wanden voldoen aan alle wensen. De Uno is een visuele afscheiding, maar kan ook geleverd worden in de ‘A’-uitvoering die is voorzien van een tocht werende en tevens geluidswerende pvc-sleepafdichting. De Duplo is inwendig versterkt met stalen scharnieren en de ruimte tussen de beplating is gevuld met geluidsisolerende materialen.

Carrousel vouwwandenCarrousel vouwwandenCarrousel vouwwandenCarrousel vouwwanden

Wat zijn de voordelen van vouwwanden?

 

Laat uw Vouwwanden monteren door de experts van Noord Nederland

Bent u geïnteresseerd in vouwwanden voor uw woning, kantoor of andere ruimte? Wanneer u voor Bosma kiest krijgt u advies van dé experts op het gebied van wanden en plafonds in Groningen, Friesland en Drenthe. Van ons krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies op locatie én profiteert u van de expertise van meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van systeemwanden. Wij staan altijd voor u klaar om naar u toe te komen en u op vakkundige wijze vrijblijvend te informeren.

Maak een volledig vrijblijvende afspraak bij u op locatie

Wij staan voor u klaar om naar u toe te komen en u op vakkundige wijze vrijblijvend te informeren. Klik op de knop hieronder en vul het formulier in. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Afspraak maken

 

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Vouwwanden
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden