Systeemplafonds kopen bij Bosma plafonds & Wanden in Noord-Nederland 

Woonideeën van Bosma Plafonds & Wanden

Laat u inspireren door de woonideeën in onze showroom

We spenderen een groot deel van ons leven in ons huis. Het is veel meer dan alleen een dak boven het hoofd. Het is een plek waar we ons veilig voelen en wat alleen van ons is. Het is belangrijk om u thuis te voelen in uw eigen huis. Daarom maken we vaak ons huis eigen door deze in te richten naar eigen smaak en uw eigen spullen.

Mensen denken vaak goed na over welke kleur de woonkamer of de slaapkamer gaat krijgen en wat voor vloerbedekking hier goed bij past. Mensen onderschatten vaal de sfeerbepalende factor van een plafond. Vergeet niet dat een plafond vaak dezelfde oppervlakte heeft als de woning zelf. Bij Bosma helpen we graag een handje mee om u de juiste keuze te laten maken en lopen we in onze showroom rustig mee om u te assisteren bij uw keuze. 

Bekijk nu alvast onze plafondkeuze checklist om zeker te zijn dat u geen detail over het hoofd ziet!

Interieuradvies van onze specialisten

Bosma bestaat sinds 1984 en is sindsdien een begrip in Noord Nederland. Bent u op zoek naar inspiratie voor een nieuw interieur van uw huis? Goed advies is goud waard! Daarom staat er een team van specialisten voor u klaar in onze showroom om u te helpen met uw nieuwe inrichting. We staan klaar om uw vragen over maatwerk, materiaal en kleur te beantwoorden. In onze showroom vindt u naast woonideeën ook ontzettend veel informatie over onze producten.

De voordelen van onze showroom

Plafonds én wanden

Bij Bosma bieden we niet alleen kwalitatief uitstekende plafonds, we hebben ook een sterk assortiment van verschillende soorten wanden. Van glazen wanden voor kantoren tot metal stud wanden voor in de sporthal. Onze geluidsdichte wanden zorgen ervoor dat u over gevoelige onderwerpen kunt praten zonder dat anderen hier iets van meekrijgen. Bekijk onze plafonds en wanden online of kom langs in onze showroom voor een kop koffie en profiteer van ons specialisme!

Voor welke diensten kunt u bij Bosma terecht?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder een greep uit onze diensten en misschien zien wij u binnenkort bij ons in de showroom.

Turnkey Projecten
Interieur en afbouw
Systeemplafonds
Vaste Plafonds
Spanplafonds
Akoestische Plafonds
 

Maak nu een afspraak

 

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Bosma Plafonds & Wanden
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden