ecophon geluidsabsorberend plafond

Ecophon plafonds bieden een uitstekende geluidsabsorptie

Ecophon systeemplafonds presteren naar verwachting. Eerst een akoestisch rapport?

De belofte van Ecophon: “A sound effect on people” is de kern van dit bedrijf dat eind 1955 is opgezet en inmiddels een grote speler is op de markt van geluidsisolerende en absorberende plafonds. Ecophon systeemplafonds zijn perfect voor het creëren van een goede werkruimte en de akoestische omgeving verbetert het welzijn en prestatie van mensen.

Dit internationaal gereputeerde merk wordt in 14 landen verkocht en is de akoestische oplossing voor uw ruimte. Ook geeft een Ecophon systeemplafond uw ruimtes een goede uitstraling met een mooie, witte finish. Bosma kijkt met u voor welke toepassing u het plafond gaat gebruiken en stemt daar de Ecophon product op af.

Ecophon Systeemplafonds
Systeemplafond Ecophon in Winkel
 

De eigenschappen van Ecophon plafondplaten

Vraag meer informatie aan

De Ecophon producten van Bosma

Om iedereen een juiste systeemplafond te kunnen aanbieden, heeft Ecophon meerdere soorten oplossingen ontwikkelt. Wij werken met aantal van de populairste plafondplaten, die we hier voor u op een rijtje hebben gezet:

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Ecophon Master Solo
Ecophon Master Solo

Ecophon Master Solo

Dit systeemplafond is een goede optie voor ruimtes waar een wand-tot-wand plafond niet mogelijk is. Het is een randloos, vrijhangend plafond, met talloze designmogelijkheden. Ook is er voor dit Ecophon plafondsysteem keuze uit verschillende ophang mogelijkheden, dus is er voor elke ruimte een oplossing.  

Akoestische specificaties

Als koploper in akoestische innovatie is Ecophon Master ongeëvenaard als akoestische oplossing voor veeleisende omgevingen. Het Master systeem biedt uitmuntende geluidsabsorptie en bevordert spraakverstaanbaarheid. De precieze specificaties zijn afhankelijk van het uiteindelijke systeem.

De voordelen van Ecophon systeemplafonds

Montage van Ecophon plafonds

Bent u geïnteresseerd in een Ecophon plafond? Laat het dan door ons monteren! Wij hebben de expertise om systeemplafonds op uw ruimte af te stellen. Wij houden rekening met de akoestiek, brandveiligheid en andere specificaties van uw ruimte. We werken graag met u samen om het beste systeemplafond voor u te installeren en zijn erg flexibel. Kleine en grote projecten: wij pakken alles aan.

Kosten van een Ecophon systeemplafond

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een Ecophon systeemplafond? Dan is de prijs ook een belangrijke overweging. Er zijn heel veel factoren die de uiteindelijke prijs van een Ecophon systeemplafond bepalen. Daarom is de prijs afhankelijk van de situatie, gezien ieder plafond ander is.

Ten eerste is de totale oppervlakte belangrijk, gezien dat bepaalt hoeveel materiaal er nodig is. Uiteraard is het type plafondplaten die u kiest ook van invloed op de prijs. Andere elementen zoals de afwerking, de hoogte van het plafond, het aantal losse ruimtes en de functies spelen ook mee.

De totale Ecophon systeemplafond prijs kunnen we pas berekenen als we alle relevante informatie tot onze beschikking hebben.

Ecophon Dealer Noord-Nederland
Ecophon Plafonds Friesland
 

Onze projecten met Ecophon Plafonds:

Wij werken al jaren met Ecophon en hebben een groot aantal Ecophon systeemplafonds geïnstalleerd. Wilt u meer informatie opdoen over ons werk met Ecophon plafonds? Bekijk onze projecten. Zo hebben we bij Fysiotherapie Gorredijk hebben wij bijna 600m2 aan Ecophon planfonds geïnstalleerd. In opdracht van Post Plaza Leeuwarden hebben wij twee soorten Ecophon plafonds geïnstalleerd, wat de ruimtes een mooi design geven.

Dé Ecophon dealer van Noord Nederland

Bosma Plafonds is dé partner voor de montage en plaatsing van Ecophon plafonds in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Van ons krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies op locatie én profiteert u van de expertise van meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van (akoestische) plafonds en wanden.  Maak nu nog een vrijblijvende afspraak!

Vrijblijvende afspraak maken

 

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Systeemplafonds Ecophon
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden