Systeemplafonds kopen bij Bosma plafonds & Wanden in Noord-Nederland 

Welk plafond in de badkamer?

U bent op zoek naar een plafond voor in de badkamer, maar weet niet welk plafond nou geschikt is voor de badkamer. Het plafond van uw badkamer moet er natuurlijk naast alleen mooi uitzien ook nog eens vochtbestendig zijn en hier en daar tegen een druppel water kunnen. Een badkamer is een vochtige ruimte en om uw plafond in top conditie te houden is er dus ook een plafond nodig die tegen vocht, damp en warmte kan.

welk plafond badkamer

Voordat we beginnen met welke mogelijkheden er allemaal zijn voor het plafond van uw badkamer, hebben al deze mogelijkheden een paar dingen gemeen. Wat een goed plafond moet hebben voor uw badkamer? We zetten het op een rijtje voor u:

Plafond in de badkamer: de mogelijkheden

Dan nu tijd voor het echte werk. Welk plafond is geschikt voor de badkamer? Een plafond kan veel bepalen voor de sfeer en het interieur van een ruimte. Zo ook voor de badkamer. Gelukkig zijn er plafonds in allerlei verschillende kleuren, vormen en materialen. Op deze manier zit er altijd een plafond tussen dat aan uw eisen voldoet. Wij behandelen de meest geschikte met u.

Welk plafond in de badkamer? 

1.    Spanplafond

Een spanplafond is ook uiterst geschikt voor uw badkamer. Een spanplafond heeft een strakke afwerking en heeft een mooi, modern aanzicht. Er is een ruime keuze aan spanplafonds waardoor er altijd een ideaal plafond voor uw interieur tussen zit. 

Spanplafonds zijn makkelijk te onderhouden en niet geheel onbelangrijk: ze zijn vocht-, schimmel- en bacteriebestendig. Tot slot zijn de spanplafonds van Bosma Plafonds leverbaar in 2D en 3D! Meer weten over spanplafonds? Lees het hier.

2.    Gipsplafond

Een gipsplafond is ook een optie voor in uw badkamer. Het is wel belangrijk om te weten dat bij het installeren van een gipsplafond in uw badkamer u gebruik moet maken van groene gipskarton. Na het plaatsen van het gipskarton brengt u een vochtwerende verf aan om bijvoorbeeld schimmels te voorkomen. Meer weten over gipsplafonds? Lees het hier!

3.    Aluminium plafond

Tot slot is een aluminium plafond een goede en aantrekkelijke keuze. Een plafond van aluminium is niet alleen vochtbestendig en makkelijk in de onderhoud, maar heeft ook nog eens een prachtig aanzicht.

 Hierbij komt ook nog eens dat bijvoorbeeld leidingen of verlichting makkelijk geplaatst kunnen worden.  Ook voor aluminium plafonds geldt dat ze in verschillende kleuren, vormen en verschillende groottes. Zo is er voor u genoeg keus en altijd een aluminium plafond dat past bij uw badkamer. 

Bosma Plafonds: uw plafondspecialist 

Bent u al meer te weten gekomen over welk plafond u wilt voor uw badkamer? Dat is fijn om te horen. Bosma Plafonds is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten plafonds en wanden. 

Het kiezen van het juiste plafond is natuurlijk niet makkelijk. Heeft u vragen of had u graag advies willen ontvangen over welk plafond het best past in uw badkamer? Neem dan gerust contact op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Contact opnemen

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Bosma Plafonds & Wanden
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden